Valentinovo: 10 najboljših in najbolj ‘stajliš’ daril

Pred davnimi, davnimi leti, takrat, ko sem imela občutno preveč časa in še več domišljije, so bila darila največkrat tista, ki so bila narejena z veliko mero ljubezni in pozornosti. Pa kreativne ročne spretnosti. Danes so med mojimi najljubšimi darili tista, s katerimi se pocrkljam(o) ali jih imam za dušo. Nekatera prisrčna, druga praktična, tretja so ‘must have’, četrta pa taka, da se v njih počutim zares dobro. In tukaj sem jih izbrala deset. In prav vsa so mi ljuba na svoj način.

1) MUST HAVE: HLAČE FREDDY
Hlače Freddy sem spoznala pred približno letom in pol, ko me je z njimi prvič seznanila prijateljica. Priznam, sprva nisem verjela v čudežni učinek hlač. Ko pa sem jih enkrat oblekla – jih preprosto nisem več slekla. Občutek je fenomenalen in zaenkrat so v moji omari ene, ki že nestrpno čakajo na družbo. Nakup, vreden vsakega centa. Freddyja si lahko privoščite kar v online šopingu.

2) TORBICA TEJE JEGLICH
Ker ima veliko posnemovalcev, je to samo še en dokaz več, da je njeno delo resnično nekaj posebnega. Tejine torbice odlikuje izjemna kakovost in dizajn, sama pa sem se zaljubila tudi v njeno žensko energijo. Zato je to zagotovo ena od stvari, ki bi se je razveselila prav vsaka predstavnica nežnejšega spola.

3) MAMINA (PO)MOČ & MAGIC PLANNER
Ko je na urniku naenkrat toliko obveznosti, da jim preprosto ne moreš več slediti, je treba začeti pisati. In tukaj pride na vrsto poseben rokovnik, ki izpolni željo še tako zahtevne in zaposlene sodobne mame. Jaz ga uspešno kombiniram z uporabo Magic Plannerja, v katerega sem se prav tako zaljubila. Priznam, sem pač ‘old school’ mama, ki svoje opravke še vedno zapisuje v beležke. In to mi veliko pomeni. Pa še tehnologiji ne zaupam, saj je znanstveno dokazano, da telefoni ne plavajo najbolje 🙂

4) CUCKOO CUPS
Priznam, skodelic še nimam, sem se pa vanje naravnost zaljubila, ko sem jih opazila na Facebooku. Stajliš, kjut, simpatične in točno take, kot morajo biti. Neskončno šik. A ni luštno Valentinovo darilce?

5) EVITAS.SI in BOSS LADY
Eva Birsa je ena tistih oseb, ki jih preprosto občudujem. Tako kot občudujem čisto vsako malenkost na evitas.si, ki je eno mojih najljubših zatočišč. Vanj se preprosto zaljubiš. In mislim, da si sem ter tja zaslužim tudi takšno majico s sporočilom, kajne?

6) PRVA POMOČ: MAX FACTOR
… ker jo vsaka mama potrebuje po neprespani noči. Ta prava kozmetika je vedno prava izbira. Moj ‘must have’ je trenutno korektor Max Factor Mastertouch, ki zakrije tudi tiste drobne nepravilnosti. Meni je všeč. Če bi ga dobila v kombinaciji z lip glosom, je to odlično Valentinovo darilce 🙂

7) TELEGRAMI ZA MAMI ali še bolje NAKIT ZA MAMI
Pred kratkim so izpod rok mamice Maje nastali posebni Telegrami za mami, kjer so v enem telegramu združene najlepše misli in darilce za novopečene mame. Mene je navdušil predvsem nakit, ki je zares skrbno izbran. Še posebej očarana sem nad temle srebrnim kompletkom. Stavim, da bi ob takšnem telegramu zajokala vsaka mama.

8) BOOPACKS
Kaj bi mame brez nahrbtnikov? Brez tistih, kamor lahko spraviš milijon stvari zares in za svoje male nadebudneže? Z Boo, na katere prisegam že slabi dve leti, je življenje zelo enostavno, še posebej takrat, ko potrebujem obe roki. Top izbira!

9) INSTAX
Instax spada med moje neizpolnjene želje. Tako zelo je prisrčen, da si ga ogledujem že kakšno leto, pa se vedno znova na koncu premislim in denar porabim za kaj drugega. Ampak to ne pomeni, da nad njim nisem enako navdušena kot prvi dan. Tako šik ane?

10) BETTER BODIES
O projektu #Zdravastava, ki smo se ga lotili s sodelavci, sem že pisala. Zato sem letos na listo daril za praznik zaljubljencev umestila tudi nekaj športnih oblačilc, nad katerimi sem se navdušila. Eden med njimi sliši na ime Better Bodies, pod katerega se je podpisala ena najbolj fit mamic kar jih poznam pri nas, Brina Romih Mlakar. Podpiram zdrav duh pa še malo športa zraven, čeprav se mi zdi, da sem ter tja moje življenje brez čokolade ne bi imelo smisla. 🙂

In za piko na i …
… LINDT DIVA
Za trenutke, ki so samo zame. Priznam, malo jih je. A ta je eden takšnih. Izbrani čokoladni pralineji, polnjeni s šampanjcem. Bi si dekle lahko za Valentinovo sploh zaželelo še kaj drugega? Morda kakšno minuto več časa zase.

Napisal/a
More from Katarina

Zato imamo tako radi IKEO!

Najboljši razlog, zakaj številni tako zelo obožujejo IKEO, je prav zaradi njene...
Preberite več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja