Tole so najbolj luštne mavrične otroške sobice IKEA!

Tokrat sem zopet nabirala ideje, kako čim bolj izkoristiti majhen prostor, namenjen otroški spalnici in končala tam, kjer sem začela – pri IKEI seveda! Idej tam res ne zmanjka in če imaš še malce domišljije, lahko kombiniraš tudi kose drugega pohištva v otroških sobicah.

Tokrat sem iskala rešitve, ki niso samo modne, ampak dejansko praktične. Všeč mi je, da v sobi prevladuje prava mavrična eksplozija in da nista v glavni vlogi samo dve barvi.

In všeč mi je, da se Ikeiini notranji oblikovalci ne držijo samo zapovedi, ki jih nudijo pri otroških sobah in otroškem pohištvu, temveč v svoje stvaritve vpletejo tudi pohištvo, ki je bilo sicer namenjeno za druge prostore. Tako kotiček za otroke postane pravi svet v malem, ki narekuje pravo otroško pravljico brez omejitev.

Naj torej domišljija ne pozna meja in omejitev, ki jih najdete samo na enem oddelku. Veliko je igre z lučmi, pa raznimi dodatki, kot so stenske nalepke, poličke, posteljnine in tudi detajli, ki jih lahko uporabite praktično v številnih drugih kotičkih vašega doma.

Pa vam, katera sobica vam je najbolj všeč?

 

Napisal/a
More from Katarina

Malčkov dnevnik: 4. TEDEN IN PRVA POSVETOVALNICA

Dragi mali princ (ljubkovalno Smoki): čestitke za tvoj prvi mesec! Uspešno si...
Preberite več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja