Amarin: tole je sanjski družinski oddih!

Ko smo pred kratkim iskali kotiček, kjer bi se midva lahko oddahnila, obenem pa bi uživala tudi mala princeska, me je Google pripeljal do novega hotela v Rovinju, ki je pisan na kožo malim nadebudnežem.

Glede na to, da se je Amarin Family Hotel  odprl pred kratkim, so bile cene nadvse prijazne in to je bil tudi eden od razlogov, da smo se na koncu odločili za hiter pobeg.

Soba, ki je prilagojena družinam, je prijazna, saj so otroške postelje na tleh.
Soba, ki je prilagojena družinam, je prijazna, saj so otroške postelje na tleh.

Na recepciji nas je pričakalo nadvse prijazno osebje, takoj zraven recepcije pa se nahaja čudovit kotiček za otroke, kjer se lahko predajajo brezskrbni zabavi. Enako smo se počutili tudi v sobi, saj zabavi ni bilo videti konca. Igrače, ki smo jih preventivno vzeli s seboj, so postale nezanimive, saj je bilo veliko več dela s penastimi čepki, ki jih je bilo treba vstavljati v luknjice v steni. Koliko zabave!

Toda prava zabava se ne začne samo v sobi, temveč se nadaljuje po hotelskih hodnikih. Namesto z dvigali se lahko sprehajate po zavitih hodnikih, ki so prijazni tako otrokom kot invalidov. Nič stopnic!

Kids Zone in obljubljena dežela

Najbolj priljubljena točka obljublja več igralnic za otroke in številne animacije. Izkazalo se je, da so igralnice prilagojene otrokovi starosti in tako tam lahko prosti čas preživljajo prav vsi, tako najmlajši kot tudi malo starejši. Na voljo je celo kinodvorana in številne igrice.

Še en kotiček za igranje ...
Še en kotiček za igranje …

Naš plus

Trije bazeni sicer niso največji, so pa ravno prav za skok v vodo. Najmanjši je globok kakšnih 30 centrimetrov, tako da lahko tam zabavo v vodi poiščejo tudi enoletniki, ki že pridno racajo.

Oddih, ki si ga zapomniš

Pa ne samo zato, ker uživajo otroci, ampak tudi zato, ker imaš tam lahko nekaj trenutkov zase. Bravo!

Bazen za malce večje otroke ...
Bazen za malce večje otroke …

EPILOG:

Cena: za dve nočitvi s polpenzionom (vikend) smo plačali 151 evrov za vse tri.

Osebje: ultra prijazno! Nihče se ne vznemirja, če otroci razbijejo krožnik ali naredijo nered pri mizi. Še več, vsi se vrtijo okoli otrok in se celo trudijo govoriti slovensko.

Nastanitev: mislili so na vse. Glede na to, da gre za družinski hotel, so postelje za otroke nizke in tako ni nevarnosti pred padci. Otroške postelje so brez doplačila. Edini minus, ki ga je imel hotel, je bil ta, da v sobi ni bilo kopalnih plaščev, ampak smo jih dobili še v spa-ju.

Pomanjkljivost: manjkal je samo kakšen popoldanski prigrizek za otroke.

Ocena: oddih za čisto petico. Tako za otroke kot tudi za starše, ki zaradi številnih aktivnosti za male lahko v miru spijejo kavo.

Plus za starše: wellness, savne in masaže, kjer je otrokom vstop prepovedan (in nudi čisto tišino). Da o brezplačnem vinu in pivu ob večerji sploh ne govorimo 😉

Vreme: Nima veze. Ker hotel ponuja toliko aktivnosti, nam ni bilo dolgčas tudi zaradi turobnih trenutkov.

 

Objava ni plačana. Ocena hotela je subjektivna ocena naše družine.

Napisal/a
More from Katarina

Ko gre vse narobe, ti ne ostane nič drugega kot …

Čudovit december se je začel. Zjutraj me že čakajo globoko zamrznjene ‘šipe’...
Preberite več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja