Tole je oddih za 10 zvezdic – predvsem pa za vso družino!

Raj za otroke

Priznam, redko ostanem brez besed in redko se zgodi, da so počitnice tudi zame zares počitnice. A med prvomajskimi prazniki se nam je zgodilo prav to. Očaral nas je hotel Valamar Girandella Family v Rabcu, kjer smo se praktično spočili prav vsi. Hotel je tako rekoč nov in spada pod veliki Valamarjev resort, ki je v celoti nov ali prenovljen.

Mi smo bili navdušeni! Pa ne govorim samo o tem, da smo dopust nujno potrebovali, ampak predvsem o dejstvu, da hotel družinam ponuja tisto, kar si vsi želimo: SANJSKE POČITNICE!

Že ko vstopiš v nov resort ti postane jasno, da to ne bodo navadne počitnice, ampak veliko več. in kje se začne? Na začetku.
Na recepciji te pričaka simpatična gospodična, ki ti takoj nakloni prijazen nasmeh dobrodošlice (to ji piše tudi na tablici z imenom) in te – POZOR – nagovori v slovenščini! Ja, prav ste prebrali! Sredi Hrvaške je z nami nekdo govoril pravilno slovensko. Bila sem očarana. In še predno smo dobili ključe naše sobe, sta otroka dobila darilce – barvice in slušalke. To dejstvo malčke takoj razveseli in veš, da bo zanje dobro poskrbljeno.

Darilce ob prihodu za otroke

Od tam naprej se je samo še stopnjevalo. Ko smo prispeli do naše sobe, nismo mogli verjeti. Ena soba je bila namenjena malčkoma (seveda sta imela svojo kopalnico in televizijo ter ogromno posteljo), druga pa je bila za naju. Pogled iz sobe je jemal dih. Pred teboj bazen, morje in sosednji otoki. Sanjsko!

Soba za mala nadebudneža

Mini klub: MARO
Maskota Maro je pravzaprav zaščitni znak vseh otroških animacij. In celega otroškega kluba, ki se razprostira na več kot tisoč petsto kvadratnih metrih. In če me je pred kratkim očarala ponudba v enem od hotelov v Rovinju, se to ne more primerjati. Tukaj so mislili prav na vse (in še na več). otroci imajo v Maro klubu varstvo z animacijo od devete ure zjutraj do devete zvečer. To pomeni, da lahko otroke pustiš tam v družbi animatorjev, ti pa si privoščiš malo oddiha.
Brez skrbi: otrokom ni dolgčas, animacija pa se dogaja prav ves dan in je razdeljena po urah. In to ni vse! Poskrbljeno je tako za najmlajše kot tudi za najstarejše.

Igralnica za najmlajše
Raj za dojenčke in otroke
Kotiček za starše

V prvi igralnici je prostor za dojenčke in otroke do dveh let, v drugi pridejo na vrsto tisti, ki so stari od tri do šest let.

Igralnica za otroke, stare od tri do šest let.
Otrokom igralnice ponujajo neomejeno možnosti.

V tretji je na razpolago ogromen poligon za plezanje. V naslednji so aktivnosti za tiste, ki so stari do dvanajst let. Za piko na i pa je na voljo še ogromen prostor za igre.

In to vse je vključeno v ceno! Otroci imajo tudi brezplačno kosilo, pijače, sadje in tudi sladoled. Za starše sta pri večerji brezplačna pivo in vino. Če to ni sanjsko?

Tako imajo v času počitnic tudi starši nekaj minut zase. In v tistem trenutku je to resnično neprecenljivo! Plaža za starše je namreč fantastična.

Počitnice v pravem pomenu besede. Valamar Girandella Family & Maro, mi te že pogrešamo!

Plusi: vsi zgoraj omenjeni. In res jih je veliko. Da noro prijaznega osebja na vsakem koraku sploh ne omenjam. V previjalnicah otroke čakajo tudi plenice, robčki, kašice, frutki in prevreta voda.

Minus: V času našega bivanja mini bari še niso delovali v sobah, prav tako niso bili napolnjeni. To je bil minus samo ponoči, ko smo postali žejni.
In še mini minus: notranjega bazena žal hotel nima. So bili pa zunanji ogrevani tako da mi notranjega nismo niti pogrešali.

Objava ni plačana in izraža osebno mnenje avtorice, ki je bila nad počitnicami navdušena.

Napisal/a
More from Katarina

Macaronsi: tisoč receptov, a malo je pravih!

Saj vem, da morda zmajujete z glavo, ker je na internetu preprosto...
Preberite več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja