Testiram: Vsak dan si nadenem črno! Vsaj dvakrat.

Black is White

Inovacija, ki je pred časom prišla na naš trg, se imenuje Black is White in prihaja iz Curaproxa. Moram priznati, da sem do takšnih in drugačnih belilnih sredstev za zobe ponavadi zelo skeptična, saj se mi zdi, da so metode zelo invazivne in prej ali slej pustijo posledice na sklenini.

Tokrat sem se odločila, da preizkusim nekaj povsem novega na trgu in – moram priznati – navdušilo me je!

Ne, objava ni plačana in napisana je izrazito subjektivna! Zato je moje navdušenje še toliko večje. Zobni pasti Black is White sem dala tri tedne časa, da pokaže, česa je spodobna. Že takoj na začetku me je navdušila njena struktura. Pred samim testiranjem sem bila namreč prepričana, da vsebuje kakšne mikrodelce ali zrnca, ki sklenino zdrgnejo in jo na ta način naredijo bolj belo. Pa temu ni bilo tako! Ta belilna zobna pasta pravzaprav odstranjuje zabarvanje zob z aktivnim ogljikom, ki madeže nežno vpije in jih odstrani.

Black is White

Največji plus: NE POŠKODUJE SKLENINE

Večina belilnih sredstev je namreč znana po tem, da je do sklenine neprizanesljiva in prej ali slej pusti posledice. Toda zobna pasta Black is White tega nima. Ko sem si jo nanesla prvič, je bil občutek kar se da smešen. Črna barva na zobeh, ko se pogledaš v ogledalo, moja še ne 2-letna hčerka pa se me je za trenutek celo ustrašila. Kako tudi ne, za trenutek sem s črno v ustih izgledala koz kakšen zombi. A ne za dolgo 🙂 Postopek sem ponavljala tri tedne in zobe čistila dvakrat na dan.

Zanimalo me je, kaj je tisto, kar učinkuje

Prebrala sem, da so pri sestavi zobne paste strokovnjaki mislili na vse, saj so sobni pasti dodani tudi trije encimi, ki povečajo antibakterijsko in antivirusno delovanje sline in celo pomagajo pri odpravljanju občutka suhih ust. In zmagovalna učinkovina? Ta se imenuje Prestige Sparkling Blue® in na zobeh naredi prosojen filter, ki zmanjša rumeno zabarvanje. To naredi zobe bolj bele brez uporabe kemičnih snovi!

Black is White

Kaj me je prepričalo?

Prva stvar, ki me je prepričala že pred samo uporabo, je bilo dejstvo, da je pasta namenjena tudi otrokom, starejšim od šestih let. To pomeni, da ne vsebuje nobenih škodljivih sestavin, ki so lahko za naše zobe agresivni.

Druga stvar, ki sem jo opazila, pa je bila, da sem dobila občutek resnično čistih zob. In ne samo zob, celotnih ust. Na začetku je občutek sicer nekoliko drugačen, kot pri ostalih zobnih pastah, a se ga hitro navadiš.

REZULTAT?

Belina ne pride čez noč, to je dejstvo. In to je tisto, kar mi je pravzaprav najbolj všeč. Prvi rezultat je bil pri meni viden po 11 dneh uporabe in zobje so postali za odtenek ali dva bolj beli. Kar je, glede na sestavo zobne paste, prava revolucija.

Ocena: 9/10. Na črno se še vedno nisem navadila. 🙂

Belina zob: 9,5/10. Glede na to, da pride z neinvazivno metodo, je rezultat resnično super!

Občutek v ustih: 9,5/10. Menda zobna pasta poskrbi tudi, da je v ustih manj razjed.

Izdelek: 10/10. Zaradi inovacije na trgu in delovanja aktivnega ogljika. Zakaj se niso tega spomnili že prej? 🙂

In za piko na i? Dvoletnica se smeji vsakič, ko me vidi ščetkati zobe. Očitno sem postala smešna. In sedaj hoče pasto uporabljati tudi sama.

Napisal/a
More from Katarina

Decembrski chic: darila za dame

Če še ne veste, kaj svoji prijateljici, mami ali – najdražji –...
Preberite več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja