Ta vikend gremo na Fitkov dan!

Vikenda, ki prihaja, se že dolgo veselim! Zelo dolgo. Zato, ker s puncami, ki preživljajo enako obdobje, kot ga sama, načrtujemo 3D srečanje in zato, ker gre za nov izziv. Več izveste kmalu 🙂
Zato sem za prihajajoči termin že dlje časa razmišljala, kam naj pošljem fotra z dvema mulcema, da mu ne bo preveč naporno, obenem pa bodo še vedno počeli nekaj koristnega.

Glede na vremensko napoved mi ni preostalo drugega, kot da izberem aktivnost, ki se bo odvijala v kakšni dvorani ali notranji igralnici.

Zato sem naletela na FITKOV DAN in se odločila, da takoj prijavim našo malo športnico. Sicer še ne izpolnjuje vseh pogojev (ni še dopolnila treh let), ampak sem prepričana, da bo uživala v programu, kjer bo na sporedu čarovnik in veliko otrok.

Plus za zdrav način življenja
Fitkov dan obljublja veliko gibanja in zdravega načina življenja, odvijal pa se bo v Šenčurju pri Kranju v soboto, 22. aprila med 9. in 13.30 uro. Za ceno petih evrov bodo otroci dobili majice, zabavo s čarovnikom Gregom, skakanje na napihljivem gradu, številne poligone in precejšnjo mero zabave.
Več o Fitkovem dnevu vas čaka TUKAJ, podpiram pa tudi idejo, da so dobrodošli vsi ponudniki zdravega načina življenja, ki bodo imeli tam lahko stojnice brezplačno.

Mami gre pa … uživat 🙂

Napisal/a
More from Katarina

Razprodaje in tisoč želja

Zadnjič, ko je Nikki spala pri babici, sva se z malim podala...
Preberite več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja