Kako sem sestavila sobo za malo princesko?

Tudi jaz sem bila med tistimi, ki so si radovedno ogledovali prenovljeno Lesnino na Brdu in nisem si mogla kaj, da ne bi preverila njihove najnovejše ponudbe. 

Na otvoritev z namenom
Nekateri so tja prišli zato, da bi poslušali Modrijane, spet druge so navdušile odlične cene, tretje je premamila radovednost, četrti pa so prišli na kosilo. In kaj je zanimalo mene?

Sprva sem bila prepričana, da rabim novo posteljnino in dve preprogi, pa sem na koncu spet pristala na oddelku z otroškimi sobicami in dodatki.

Zato sem si med ogledovanjem fantastičnih sobic zamislila popolno sobico za malo princesko.

Postelja

Postelja s toboganom

Prva stvar, v katero sem se zagledala, je bila tale čudovita postelja, ki je bila precej podobna tisti na uvodni fotografiji, ki mi je tako všeč. Malo manj sem bila sicer navdušena nad barvami, saj so bile za moje pojme preveč kričeče. Trenutno sem v fazi, ko prisegam na pastelno roza, pastelno zeleno, pastelno vijolično in belo barvo.
Toda kljub vsemu – postelja me je prepričala! Si predstavljate princesko, ki pleza k počitku, zjutraj pa se spusti po toboganu in odhiti na vroč kakav s katerim začne dan?

Mizica in stoli


Drug detajl, ki me je navdušil, je tale kompletek mizic in stolov, ki bi ga sama postavila v središče sobe. Da bi male gospodične lahko uživale v popoldanski čajanki.

Kot Pepelka

Skoraj bi ga spregledala, a sem ga vendarle opazila. Tale lestenec se mi je zdel čudovit detajl, saj je prišel kot iz pravljice. Stavim, da bi se vanj zaljubila vsaka mala ljubiteljica Pepelke.

Za vedno gospodična


Princ na konju ni potreben. Tale ovčka za simpatično zibanje zaenkrat zadostuje. Mehkobe se na sliki ne da opisati, ko pa jo začutiš v živo, je preprosto ne moreš zapustiti.

Mmmm, pravljica pred spanjem


Si predstavljate, da bi v sobici, ki sem jo ravno sestavila skupaj s kosi iz Lesnine, pod posteljo našli takšen stolček, kjer si lahko privoščimo pravljico pred spanjem? Če bi morala izbirati, kakšen naj bo, bi zagotovo izbrala tega. Oblazinjen in mehek fotelj me je navdušil! Da o njegovi prisrčni velikosti sploh ne govorim.

Za piko na i


Moji sanjski sobici, ki sem si jo sestavila z odlično ponudbo v Lesnini, bi dodala še zadnjo piko na i: te tapete, ki sem jih videla, da bi princesko vsakič znova v spanec zazibali mehki oblački. Na police bi zaenkrat postavila njene fotografije, z veliko budilko pa bi se postopoma začeli učiti, koliko je ura.

Pa ve, ste že sestavile sanjsko sobico za svoje princeske?

Zagotovo kakšno luštno najdete v Lesnini. Tudi, če greste tja samo po kakšen vzglavnik ali kozarce, kot sem sprva mislila sama 🙂

Napisal/a
More from Katarina

KIDS OUTFIT: Casual Saturday

Sončno nedeljo smo preživeli ob Zbiljskem jezeru in nič ni bilo boljšega...
Preberite več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja