Pony: astronomska cena za nostalgijo

Pony se vrača - a za kakšno ceno?

Čeprav proizvajalci trdijo, da ne gre za enako kolo pony, kot je na ulicah kraljevalo v preteklih desetletjih, je njegova podobnost s takratnim modelom izjemna – prav takšna pa je tudi cena.

Sprva sem sicer pozdravila novo idejo, saj se mi zdi vračanje k nostalgiji na čase zelo zelo romantično. A kaj, ko te cene prej ali slej od romantike odvrnejo.

S ponyjem bo blagovna znamka Rog doživela ponoven vzpon, vsaj tako so prepričani v Gorenju, kjer bodo zagnali nov projekt. Ustanovili so družbo Gor kolesa in tako začeli s povsem novo zgodbo.

Pa Pony?

Vprašanje je, če jim bo uspelo obuditi nekdanji kolesarski hit, ki je vladal v Jugoslaviji. Glede na njegovo ceno, bi človek pričakoval, da ima pony neizmerno dodano vrednost. Pa je nima. In čeprav se bo začela cena pri 400 evrih, je vprašanje, ali je nostalgija še vedno tako močna, da bodo kupci ‘pograbili’ nov hit.

Pred kratkim sem na internetu prebrala komentar, da tudi za telefone nismo bili nikoli pripravljeni plačati okoli šesto evrov, pa sedaj počnemo prav to. Samo kaj, ko so telefoni vmes postali pametni, kolo je pa še vedno kolo. Garmina nima, električnega pogona prav tako ne, ne deluje na bencin in nima 30 prestav. Zato me zanima, kaj bo pravzaprav njegova dodana vrednost?

Če je nostalgija edina, potem se sprašujem, koliko je dejansko njena cena? 400 evrov in več? Pa srečno Pony!

 

Pripadajoče značke
, , , ,
Napisal/a
More from Katarina

Top recept: Cake Pops ali Tortice na palčki

Preden so naše tortice na palčki oziroma t. i. Cake Pops zares...
Preberite več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja