12 znamk otroških oblačil, ki osvajajo svet

Pri nas je, kar se tiče otroških oblačil, izbira še vedno zelo skromna. Sama kar naprej iščem in brskam po spletu za kosi, ki bi me navdušili. Ker razen desetih zvenečih blagovnih znamk, ki jih kar naprej slišim od novopečenih mamic, nisem naletela še na nič posebnega, sem se odločila, da jih poiščem sama. In sem jih. Nekaj je že preizkušenih, nekaj še bo.

Sicer ostajam zvesta slovenskim oblikovalcem in njihovim izdelkom. Slednje zelo podpiram in navdušeno odkrivam, da jih je vsak dan več. O tem enkrat drugič, ker je tale objavica namenjena znamkam, ki so sicer na voljo v tujini, nekatere pa pošiljajo tudi v Slovenijo.

TINY COTTONS

Znamka: TINY COTTONS, BARCELONA

Tiny Cottons je navdušila številne mamice po vsem svetu, zato ni čudno, da znamka velja za eno izmed najbolj izpostavljenih tudi na družbenih omrežjih. Njihova kolekcija je preprosto taka, da se ob njej stopiš. Čiste linije in preproste silhuete so namenjene enostavnemu nošenju in zato jih obožujejo tudi otroci.

 

 

 

 

 

MACARONS

Znamka: MACARONS, NEMČIJA

Pri znamki so mislili na vse – lahkotnost gibanja, otroško igro in zabavo pa neskončne urice, preživete na igrišču. Enostavno je malčkom pisana na kožo, poleg tega pa je cela kolekcija narejena iz organskega bombaža.

 

 

 

 

 

 

 

 

MINI RODINI

Znamka: MINI RODINI, ŠVEDSKA

Mini Rodini so mamice v Sloveniji že odkrile in so nad njo čisto navdušene – ne samo zato, ker je pisana na kožo otrokom, ampak ker so ustvarjalci mislili na vse. Kolekcijo popestrijo igrive ilustracije, ki pa so vendarle dovolj sofisticirane, da preprosto navdušijo.

 

 

 

 

PEPITO BY CHUS

 

Znamka: PEPITO BY CHUS, ŠPANIJA

Ker mi je španska moda že od nekdaj blizu in mi je všeč tudi njihov posluh za otroke. Ker v kolekciji najdeš takšne otroške kose, ki jih sicer drugje ne bi. Preveri.

 

 

 

 

 

 

 

 

JACADI

Znamka: JACADI, FRANCIJA

Katera ne bi bil rada oblečena kor Parižanka? In ko govorimo o modi po francosko, potem ne moremo mimo te znamke, ki preprosto navdušuje. Oblecite jo v prikupno oblekico in jo postavite pred Eifflov stolp. Ni to nekaj najlepšega? 🙂

 

 

 

 

 

ELIAS & GRACE

 

Znamka: ELIAS & GRACE, VELIKA BRITANIJA

Ker ponuja zares raznoliko kolekcijo, ki bo navdušila še tako zahtevne. Kosi so zares uporabni, otroci pa se bodo v njih počutili naravnost fantastično.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HOW TO KISS A FROG

 

 

Znamka: HOW TO KISS A FROG, ŠVEDSKA

Znamka, ki ima tako prikupno ime, ne potrebuje dodatnih podnapisov, kajne? Samo en klik na njihovo spletno stran in vedeli boste, o čem govorim. Preprosto, cutie pie:)

 

 

 

 

 

 

 

HEPPER PLANET

Znamka: HEPPER PLANET, DANSKA

Kaj pa, če bi bil pust celo leto? Tako so verjetno razmišljali ustvarjalci blagovne znamke za otroke, ko so začeli izdelovati prvo kolekcijo. Ideja ni slaba in nekateri detajli resnično funkcionirajo. Plus za idejo!

 

 

 

 

 

FEIYUE

 

Znamka: FEIYUE, FRANCIJA

Še ena znamka, ob kateri človek preprosto ne more ostati ravnodušen. Poglejte to obutev! In ko boste videli še ostale kose, vam bo jasno, o čem govorim.

 

 

 

 

 

 

LA PETITE BLOSSOM

 

 

 

Znamka: LA PETITE BLOSSOM, BARCELONA

Pri La Petite Blossom mislijo na vsako malenkost ko izdelujejo oblačila za malčke. Zato ni čudno, da so male princese videti kot mične gospodične in princi… Uf, ob njih se človek šele stopi!

 

 

 

 

INDIKIDUAL

 

 

 

 

Znamka: INDIKIDUAL, VELIKA BRITANIJA

Ker je preprosto ljubka. Ker so pri njih še pižamice takšne, da te ne pustijo ravnodušnega!

 

 

 

 

 

 

STOFFENJUNKIE

 

 

Znamka: STOFFNJUNKIE, NIZOZEMSKA

Ker je barvita, polna življenja in energije – takšna, kot so naši otroci 🙂

Napisal/a
More from Katarina

Otroške sobe po skandinavsko: črna, bela in detajli za vmes!

Skandinavski slog opremljanja, ki zadnje čase zares stopa v ospredje, zagovarja eno...
Preberite več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja