Neverjetne preobrazbe otroških sob – 2. del

Še vedno po internetu zavzeto iščem ideje, kako najbolje in najlepše preobraziti otroško sobico, da bo zares pisana na kožo malim princem in princeskam. Že prejšnji teden sem poiskala nekaj zanimivih preobrazb, ta teden pa so mi dih vzele naslednje tri. Včasih vidim, kako malo je treba, da soba postane popolnoma nova. Z nekaj modnimi dodatki, stenskimi nalepkami, morda novo preprogo ali staro omarico, ki jo starši samo prebarvajo, je soba popolnoma drugačna.

1. SOBA: NA SVOJE

Prej je bila soba dveh fantov videti takole. Imela sta pograd in sobo sta si delila toliko časa, dokler prvi ni začel hoditi v šolo. Potem sta odšla vsak v svojo sobico.

To je fantovska soba po preobrazbi. Kombinacija modre, oranžne in bele prevladuje v celi sobi in ji daje poseben pridih razposajenosti.

2. SOBA: RAZMETANA IGRALNICA DOBI NOVO PODOBO

Če imate hišo, potem imate po vsej verjetnosti kakšen prostor, kjer se otroci lahko samo igrajo. Še več. Nekateri starši svojim otrokom naredijo zasebne igralnice in ena od takšnih je bila tudi tale.

Igralni kotiček dveh malih nadebudnežev je rastel skupaj z njima, zato sta se starša odločila, da ga malce polepšata. Ko sta otroka zrasla, sta torej dobila povsem novo igralnico, kjer je tudi kavč za gledanje risank. Sicer je menda omejitev pol ure na dan, ampak kotiček je naravnost simpatičen:)

3. SOBA: KOTIČEK BREZ DUŠE POSTANE OSREDNJI PROSTOR VELIKE PRINCESKE

Majhna sobica je bila pred preobrazbo pusta in ni služila namenu. Po preobrazbi pa …

… je preprosto postala tisto, kar si želi vsaka gospodična: središče sveta. Starša sta prebarvala stene in nalepila nalepke ter položila nova tla, kupila posteljo in preprogo. Predalnik sta imela že od prej in sta ga samo uspešno prebarvala.

Luštno, kajne? Ste našli tudi kakšno idejo zase in za svoje otroke?

Napisal/a
More from Katarina

Ko nismo vedno popolne …

… ampak smo tisto, kakor se v danes trenutku počutimo. Izmučeno, utrujeno,...
Preberite več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja