Neprecenljive iskrice v očeh za 3. rojstni dan!

Načrtovanje rojstnega dne za otroke zna biti včasih prava nočna mora. Sploh, če je zunaj 36 stopinj, komarji letajo še od lanskega leta in dejansko iščeš tisti kvadratni centimeter sence, ki bo pomenil, da za nekaj minut lahko v miru zadihaš.
Saj vem, da boste mnogi skomignili z rameni in rekli kako to, da smo v avgustu za praznovanje izbrali igralnico, če pa je zunaj tako lepo. Ravno zaradi zgoraj naštetih razlogov! Da bi bil rojstni dan znosen, bi morali praznovanje narediti ob sedmi uri zvečer. Zato sem se odločila, da se podamo v igralnico.

Dolgo časa sem jo iskala. Tisto igralnico, ki bi prepričala tako čisto majhne otroke kot tudi tiste, malce večje. Glede na to, da je princeska praznovala tretji rojstni dan, je bilo treba najti nekaj, da bodo zadovoljni vsi.
In vse na enem mestu sem našla v igralnici Rubi in Rudi, ki se nahaja na obrobju Ljubljane. Prostor me je takoj očaral, saj so v igralnici mislili na vse.
Prednost: ponudba, ki je pisana na kožo prav vsakemu!
Če želite vam pri Rubi in Rudi pripravijo prav vse: od okraševanja prostora in priprave prigrizkov, do fotografiranja, torte, nepozabnega presenečenja, animacije, pa poslikave obrazov, tematske zabave in številnih drugih presenečenj.

Mi smo v igralnici preživeli nepozabne tri ure. Kdo je to mi? Starši! Ker smo lahko v miru popili kavico in pojedli torto. Razlog je preprost: otroci so se ta čas izgubljali v pajkovi mreži, se podili po toboganu, in pristali v žogicah, se igrali na didaktični tabli ter si naredili pravi športni poligon iz blazin.
Naša slavljenka si bo rojstni dan zapomnila predvsem po igralnici »ka so bile micke Bubi pa Bubi.« 

Rubi, Rudi in Tanja, hvala za nepozabno doživetje!
Vidimo se v februarju.

P. S.: Če vam slučajno vse zgoraj našteto ne zadošča, bo prijazna Tanja za vas našla druge načine praznovanja, saj Rubi in Rudi animacije pridejo tudi na kmetijo, na vaš dom, organizirajo varstvo in poskrbijo za številne aktivnosti.

 

Napisal/a
More from Katarina

DIY: svečke v skodelicah za kavo

Kdo pravi, da morajo biti hit vsake zabave ravno čajne svečke ali...
Preberite več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja