Mini obvezna oprema za na morje

Najljubše na morju

Tokrat ne bom delala seznama o obvezni opremi za na morje, saj je tega preprosto preveč. V naslednjih dneh bom vsekakor predstavila vse stvari, brez katerih si pakiranja za morje ne morem zamisliti, tokrat pa je v ospredju nekaj mojih najljubših predmetov. Nobena objava ni plačana, gre zgolj za izdelke, ki so mi resnično ljubi.

1. Kratka majica Lenuhec.si by Lana
O temle kompletu sem že pisala in navdušenju nad levčki v vsem tem času še ni videti konca. Levčki nas spremljajo kamorkoli gremo in prav zato tudi ta majica – brez katere si skorajda ne predstavljam dopusta, ker jo Nikki tako rada obleče. Top, top in še enkrat top – pa še slovenski izdelek je!

2. WiFi kamera
Tole je bil definitivno eden najboljših in najcenejših nakupov – WiFi kamera, ki jo z veseljem uporabljam na morju. Čeprav kamera nima senzorja za zvok (kar bi pomenilo, da se takoj vklopi alarm, ko se otrok zbudi), mi je resnično všeč. Kupila sem jo za 20 evrov na internetu in ima vse karakteristike, ki jih potrebujem. Vidi se tudi ponoči, slika pa je izredno ostra. Priporočam.

3. Vrečke za hranjenje Doodle bags
Odkar je Nils začel uživati gosto hrano, so pri nas postale nepogrešljive vrečke za hranjenje Doodle bags, ki so na voljo pri All4Kids.Si. Doodle bags so mi všeč, ker se lahko perejo v pomivalnem stroju, vanje pa gre zares veliko kašice. Zraven so na voljo tudi žličke, s pomočjo katerih postane hranjenje še bolj zabavno. Seveda morata imeti vsak svojo, da ni prepirov. Imam občutek, da zaradi njih Nikki poje tudi več zelenjave in sadja kot sicer. Zame so, še posebej v teh poletnih mesecih, super pogruntavščina.

4. Krema za zaščito pred soncem Bioderma Photoderm KID 50+
O kremah za sončenje je napisano takoooooooooo zelo veliko. Sama raje kot forumom sledim zdravi kmečki pameti in se na plažo odpravim zjutraj in tam ostanemo do enajste ali pol dvanajste ure. Na kraj pameti mi ne pride, da bi svojega otroka prikrajšala za zabavo ob vodi. Zato pa jo vedno primerno zaščitim. Tale izdelek spada med top tri izdelke po mnenju dermatologov. Z linijo Photoderm se Laboratorij Bioderma zavzema tudi za zdravje kože. Z novo inovativno teksturo nudi najvišjo stopnjo zaščite pred UVA in UVB žarki na trgu.

5. Lonček za pitje Doidycup
Lonček Doidycup, ki ga najdete na Malčki Palčki, je preprosto super. Zaradi njegove oblike se bo Nils zelo hitro naučil piti, obožuje pa ga tudi mala princeska Nikki. Namesto plastičnih stekleničk s slamico je zato naš lonček postal obvezna oprema. Najdete ga tukaj, trenutno pa je na voljo po super ceni.
Pa vaša mini obvezna oprema za na morje?
Napisal/a
More from Katarina

LCHF: Mandljevo-čokoladna torta brez moke

Pred kratkim sem praznovala svoj rojstni dan in ker mi trebušna viroza...
Preberite več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja