Malčkov dnevnik: 9. TEDEN in PRVI NASMEH

Minili sta že dve mini svečki in vmes je Nils dopolnil že dva meseca. Dva! Wauuuu!

STAROST: 9 tednov.

VELIKOST: Mislim, da ima že 53 centimetrov, a ga je tako zelo težko izmeriti.

TEŽA: 4210g.

PRVI NASMEH: En dan pred tvojim drugim mini rojstnim dnevom se je zgodil: tvoj prvi nasmeh!!! Waaaau! Čisto presrečna od navdušenja in če sem pri Nikki malce zajokala, ko se je to zgodilo, sem tukaj takoj poklicala Mateja in Nikki in skupaj smo opazovali njegov nasmešek. Okolica te res vsak dan bolj zanima, dragi sinček.

O HRANJENJU: Tudi pri obrokih sva že ujela ritem, ki je (presenetljivo točen). Jok zaradi hrane ponavadi nastane okoli 5. ure zjutraj, potem med 8. in 9. uro, pa okoli 12. ure, 16. ure, 19-20. ure in ob 23.00. Noro, kako lepo se imamo in kako uigrano je vse skupaj.

NAD ČIM SE NAVDUŠUJEM? Nad tvojimi nogicami! Preprosto jih ne morem lubčkati dovolj. Na začetku so bile po dolžini ravno toliko velike kot moj prstanec, sedaj pa rastejo iz dneva v dan.

KAKŠNO OBDOBJE IMAMO TRENUTNO? Malce bolj naporno je, veliko smo razpeti med Gorenjsko in Ljubljano, saj je Matej odšel na službeno pot, zato je Nikki več pri babici, včasih tudi ponoči, medtem ko midva z Nilsom raje spiva v domači postelji.

Napisal/a
More from Katarina

MALČKOV DNEVNIK: 18. teden in MORJEEEEEE

KOLIKO SEM STAR: 18 tednov. KAJ SE DOGAJA S HRANO? Nils še...
Preberite več

1 Comment

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja