Malčkov dnevnik: 37. teden in koraki v jesen

Koliko sem star? 37. tednov

Koliko kaže tehtnica? Krepko čez 9 kilogramov (ali pa se je zredila mama hihi)

Kaj je novega? Ta teden sem začela razmišljati, kako hitro čas beži. Prodala sem previjalno mizico, saj je nemogoče, da bi Nilsa še previjala na njej. Mali izgubi živce in jaz z njim. Zato sem z denarjem od prodaje zavila v ljubljanski City Park, kjer sem si dala duška in malce okrepila otroško kolekcijo jesen/zima. Denar sem zapravila že v prvi trgovini, tako da je bil vstop v vsako nadaljnjo čisti minus. Je bilo pa zato otroško veselje toliko večje. Pa moje tudi.

Ta teden sem se prvič ustavila in za trenutek pomislila, kako hitro beži čas. Kako se bo moja porodniška kmalu iztekla in kako hitro bo konec vseh trenutkov, ki jih sedaj delimo skupaj. Mislim, da bom najbolj pogrešala jutra. Tista jutra, ki so samo naša. Ki bežijo. In tista, ko je ura enajst, čeprav smo vstali ob šestih in nimamo pojma, kako smo zares zapravili vseh pet ur. Pogrešala bom jutranje pitje kave, ki jo naredim pred otroškim zajtrkom, spijem pa dejansko ob dvanajstih. Pogrešala bom neobremenjenost z zunanjim svetom in vsemi napravami, ki me silijo, da moram biti neprestano dosegljiva.

To je ta luksuz, v katerem še uživam. In bom v njem uživala samo še en dober mesec. Zato si ga ne pustim tako zlahka vzeti.

Napisal/a
More from Katarina

LCHF: Mandljevo-čokoladna torta brez moke

Pred kratkim sem praznovala svoj rojstni dan in ker mi trebušna viroza...
Preberite več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja