Malčkov dnevnik: 36. teden in noči brez spanca

Koliko sem star? 36. tednov.

Kaj je novega? Nič posebnega. Zob še ni, jedilnik pa se širi. Glutena je vse več in alergij ni. Prav tako je vse več tudi sadja in drugih dobrot, ki jih je z velikim veseljem sprejel. Še enega jedca imamo v družini 🙂

Ta teden je bil naporen. Zelo naporen. Ponoči je mali sanjal in začel se je jok iz nule. Pogosto se je začel tudi kar tako. Uspavala ga je šele daljša uspavanja, crkljanje v naročju in cuzanje dude.

Prisežem, pojma nimam, kako spijo starši, katerih otroci nimajo dude. Ne podnevi, ne ponoči. Jaz bi se verjetno od neprespanih noči že sesedla. Tako pa duda vedno znova reši ta problem.

Ponoči vstanem približno petkrat na noč. Ko se zgodi glasni jok ali samo nekaj nakazuje na to, da bo sledil jok, je duda že v ustih in mirna noč se nadaljuje. Za malčka seveda. Sama pogosto težko zaspim nazaj, zato v povprečju spim nekje med štirimi in šestimi urami na noč. Če ne bi bilo dude, bi verjetno spala še manj.

Zato se danes klanjam vsem, ki imate malčke brez dude. In veliko mero potrpežljivosti. Meni bi je zmanjkalo že po kakšnih treh nočeh.

Pripadajoče značke
, , ,
Napisal/a
More from Katarina

10 TOP sobic za male princeske

Zavidam vsem tistim, ki imate v hiši ali stanovanju dovolj prostora, da...
Preberite več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja