Malčkov dnevnik: 34. teden in jesen

Koliko sem star? 34. tednov

V preteklem tednu smo se vsi trije borili z mini prehladom in prvič prižgali naš difuzor z olji Doterra. Čeprav so številni prepričani, da olja delajo čudeže, sama uporabljam za ta letni čas dva, ki sta po mojem mnenju nepogrešljiva: On Guard in Breathe. Mešanica obeh nas bo spremljala čez celo zimo v upanju, da bomo na ta način preprečili kakšne večje prehlade in kašelj.

Kaj je še novega? Trenutno nič posebnega. Nils je končno dobil dude, ki so enako velike kot jih ima Nikki in sedaj sta še oba odvisnika od dud. Sicer jih ima Nikki samo za spanje, a sta zvečer prav posrečena, ko grizljata vsak svojo.

Tudi plenice imata približno enake. Kupila sem velikost 4 in ugotovila, da ustrezajo obema. Nikki jih ima samo še za ponoči, medtem ko je Nils ravno prišel do meje dobrih osmih kilogramov in jih tako lahko uporablja.

Vmes sva tudi zamenjala konfekcijsko številko. 68 postaja počasi premajhna, zato so bodiji z dolgimi rokavi že številke 74. Kljub temu pa se še nisem uspela posloviti od tega zgoraj, ki je tako zelo posrečen.

 

Napisal/a
More from Katarina

Izlet v Božičkovo deželo

Ena tistih poti, za katero nikoli ne veš, kako se bo iztekla...
Preberite več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja