Malčkov dnevnik: 31. teden in Grčijaaaaa

Malčkov dnevnik: 31. teden

Koliko sem star? 31. tednov

Kaj je novega? 
Začetek tega tedna je bil v znamenju pakiranja. Kar naprej sem imela občutek, da bom nekaj pozabila, zato sem s pripravami na naše počitnice v Grčiji začela že v soboto, čeprav smo imeli let šele v sredo. Odpotovali smo 6. septembra in že v ponedeljek sem imela vse pripravljeno.

Kako se je vse skupaj začelo?
Na otok Kos smo se odpravili iz letališča Jožeta Pučnika in let je potekal brez večjih zapletov. V ročni prtljagi so mi pustili stekleničke s prekuhano vodo in tudi obroke sem imela pripravljene vnaprej. Nobenega kompliciranja, samo cel kup nasmeškov letališkega osebja, tako, da mi je prav odleglo. Tudi let je bil naravnost čudovit, saj je mali ves čas grizljal dudo in ni imel težav z izenačevanjem pritiska. Malce naporne so bile ure, saj smo poleteli zvečer in v hotel prišli ob polnoči. Kljub temu sta oba takoj zaspala.

Hotelski resort in počitnice po naše
Za bivanje smo izbrali ogromen hotelski resort, ki ima v svoji ponudbi vključene vse storitve (all inclusive). S tem sem se razbremenila vseh obveznosti s hrano za našo 2-letno princesko. Za malega sem s seboj vzela mini kuhalnik, da sem lahko prekuhavala vodo in Philipsov soparnik, brez katerega ne grem nikamor. Meni je precej olajšal ves proces dela.

Prva dva dneva
Počitnice so resnično kul. Zato, ker se imamo luštno in ker ne kompliciramo. In ker imamo dve ločeni spalnici, zato, da lahko očka in mala princeska zjutraj še malce poležita.

Napisal/a
More from Katarina

Izlet v Božičkovo deželo

Ena tistih poti, za katero nikoli ne veš, kako se bo iztekla...
Preberite več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja