Malčkov dnevnik: 23. teden in kopanje v morju

Malčkov dnevnik: 23. teden

KOLIKO SEM STAR: 23 tednov.

KAJ SE DOGAJA S HRANO? Po kosilu, ki ga je osvojil v enem tednu sva v drugem mesecu goste prehrane (torej, ko je dopolnil peti mesec) dodala še večerjo. Na vrsto je prišel mlečni riž, pa kosmiči, ki se topijo v vodi in mleku ter prosena kaša. Glede na to, da je mali pravi polivanček, sem bila vesela, da sem iz njegove prehrane lahko črtala še en 100-odstotni mlečni obrok, tako da je mleka samo še za polovico in zato ostane v želodčku.

KOPANJE V MORJU: To je bilo ta teden novega. In vse se bo vrtelo okoli tega, saj smo se prav vsi podali v morske globine. Mala je plavala z rokavčki, Nils pa je začudeno osvojil Fredov obroč in užival v morski kopeli. Seveda je bilo treba obroč neprestano lizati, ker je bil slan in to mu je nadvse odgovarjalo. Veselo je cepetal z nogami.

KAKO PRENAŠAMO VROČINO?
Glede na to, da smo precej na morju, imamo s tem zares veliko srečo. Prijetno se hladimo v senci, v vodi pa smo ponavadi samo zjutraj med 8.30 in 11. uro. Po tem zapustimo plažo in smo raje na dvorišču, kjer nas hladi naravna senca murve. Tako da res lahko uživamo v poletju. Tam si pripravimo bazenček in uživamo naprej v vodi.

 

 

Napisal/a
More from Katarina

10 TOP sobic za male princeske

Zavidam vsem tistim, ki imate v hiši ali stanovanju dovolj prostora, da...
Preberite več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja