Malčkov dnevnik: 21. teden in zdravo športni del!

Malčkov dnevnik

KOLIKO SEM STAR: 21 tednov.

KAJ SE DOGAJA S HRANO? Gosto hrano testirava približno enajst dni, pa že lahko rečem, da sem opazila, da bo tudi mali pravi jedec! Ni da ni. Od bučk in krompirja pa vse do cvetače in korenčka ter brokolija gre odlično v promet. Še več, prejšnji teden sem mu na obrok dodajala tudi 60ml mleka, a sem opazila, da to kmalu ne bo več potrebno. Sedaj je Nils po obroku sit še dve uri in zato mleko pripravim šele takrat. Z mesom začneva jutri in tudi tega se nadvse veselim. Kašice so res mega, zelenjava pa ima noro dober okus.

TEDNI MINEVAJO … in naš mali resnično raste! Že kar nekaj stvari je prerasel v vsem tem času, ko je na svetu in meni je že malce težko pri srcu:) Ne bo več številk 50, 56 in 62, prav tako ne bo več cucljev z eno luknjico, da o malih dudah za dvomesečne dojenčke sploh ne govorimo. Ne bo več trenutkov, ko sem ga lahko pustila na previjalni mizi in niti tistih, ko sem ga zadnjič položila v košek. Morda malce prekmalu, pa vendar: košarico sem že zamenjala s športnim delom, saj je bilo to, glede na njegove akrobatske podvige, edino logično storiti. Sedaj že opažam, kako zelo zanimiv je svet okoli njega in kako vesel je, da sem to storila. V športnem delu je povsem v ležečem položaju, zato ni bojazni, da bi se za ta korak odločila prekmalu.

PREVALI NA LEVO IN DESNO: se odvijajo kot po tekočem traku. Res, mali je postal prava vrtavka in ni niti sekunde pri miru. Včasih se mu uspe prevaliti tudi nazaj na hrbet iz trebuha, spet drugič glasno joka, ko ne uspe. Mali, vaja dela mojstra, nimaš kaj.

KAJ JE BILO ŠE NOVEGA? Svet je s športnim delom vozička spet dobil novo dimenzijo in Nikki je končno začela uživati na buggy boardu. To je tista rolka, ki se jo namesti na voziček, da se lahko vozi naokoli tudi starejši otrok. In že čutim, kako iz dneva v dan spet vse postaja lažje 🙂

Napisal/a
More from Katarina

10 TOP sobic za male princeske

Zavidam vsem tistim, ki imate v hiši ali stanovanju dovolj prostora, da...
Preberite več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja