MALČKOV DNEVNIK: 17. TEDEN IN POLETJE

Malčkov dnevnik: 17. teden

KOLIKO SEM STAR: 17 tednov.

KOLIKO POJE? Zadnjič me je kar malce streslo, ko sem gledala tabelo na embalaži adaptiranega mleka. Nils bi moral pri tej starosti pojesti že približno 180 ml. Medtem ko on še vedno uživa obroke po 120 ml in to šestkrat na dan. Ker se lepo redi očitno s tem ni nič narobe.

PRELOMNICA: Jutri bo Nils star štiri mesece in to pomeni, da bova počasi začela z gosto hrano. Sicer bom počakala še kakšnih 14 dni, potem pa bom spet veselo uporabila Aventov soparnik za pripravo kašic. Komaj čakam. Tale stvarca je res priročna, saj je hrana pri njej noro okusna in ne izgubi hranljivih snovi.

KAJ SE JE ZGODILO V PRETEKLEM TEDNU? Malček se obrača na vse konce in kraje, ampak se mu še ni uspelo čisto prevaliti na trebušček. Potreben bo še trening. Je pa res, da je noro dojemljiv za svet okoli sebe in kar naprej nekaj gleda in opazuje. To je tudi razlog, zakaj čez dan zelo malo spi in raje opazuje, kaj se dogaja. Na srečo spanec nadoknadi ponoči, tako da še vedno cela družina spi približno od pol polnoči do sedmih zjutraj. Balzam!

NAJLEPŠI MINI UTRINKI: so tisti, ko zjutraj Nikki vstane in najprej pomaha Nilsu, mu da lupčka in mu položi dudo v usta. Res ga ima neizmerno rada.

Napisal/a
More from Katarina

Malčkov dnevnik: 19. teden in pogled na svet iz druge perspektive

KOLIKO SEM STAR: 19 tednov. KAJ SE DOGAJA S HRANO? Ta teden...
Preberite več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja