Malčkov dnevnik: 16. TEDEN in okrogla lička

Malčkov dnevnik: 16. teden

KOLIKO SEM STAR: 16 tednov.

NAJVEČJA SPREMEMBA: V tem tednu je Nils dobil precej okrogla lička! Končno! Že od njegovega rojstva poslušam, kako zelo premalo se redi in kako bi moral hitreje pridobivati na teži. Ta teden pa sem dobila občutek, kot da se je zgodil pravi preskok.

STVAR, KI JO KOMAJ ČAKAM: gosta hrana. Ne, da se mi mudi, ampak res čakam na tiste trenutke, ko se bomo vsi štirje usedli za mizo in uživali v družinskem kosilu. Res! Z gosto hrano bova sicer še malce počakala, da bo dopolnil debele štiri mesece in takrat upam, da bo mali bučke tako oboževal kot Nikki.

KAJ SE JE ZGODILO V PRETEKLEM TEDNU? Ko ga primeš za ročici in dvigneš, njegova glava končno sledi. Prej se je še malce upirala, ta teden pa mu gre zares odlično. To pa še ni vse. Čisto malce mu še manjka, da se bo iz boka začel obračati na trebušček. Prvi večji premik v njegovem življenju in končno tisti občutek, ko ne bo ves čas obsojen samo na ležanje na hrbtu. Prepričana sem, da mu gre že pošteno na živce!

KAKO JE S PLENIČKAMI IN HRANO? Trenutno imava plenice Pampers številka 3, Nils pa uživa v adaptiranem mleku. Poje 6 obrokov čez dan po 120ml in to mu zaenkrat ustreza.

NAŠ BIORITEM: je odličen! In ga ne bi spreminjala. Mali sicer čez dan spi zares malo (skoraj nič, če odštejem petkrat po pol ure), ampak med pol deseto in pol enajsto zvečer pade dol in spi do sedmih zjutraj! Ko bi se vsaj držal tega še naprej!

NIČ NI LEPŠEGA: od njegovega glasnega smeha, ki se konča s kolcanjem. In tako je že ves teden. Izredno je odziven in komaj čaka, da ga ogovoriš 🙂

Napisal/a
More from Katarina

Shopaholic: ZARA po novem letu občutno cenejša!?

Končno ena odlična novica za vse tiste, ki obožujemo nakupe v ZARI!...
Preberite več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja