Malčkov dnevnik: 15. TEDEN IN DRUGA POSVETOVALNICA

V ponedeljek sva imela z Nilsom drugo posvetovalnico in prvo cepljenje.

TEŽA: 5540g. V primerjavi z Nikki je Nils v enakem obdobju težji za samo 10g.

VIŠINA: 61cm. Nils je bil v enakem obdobju kot Nikki višji kar za 2 centimetra.

OBSEG GLAVE: 41cm.

KAKO SE RAZVIJA? Odlično pase kravice, sledi predmetom, jih prime v roke in jih ogleduje. Svojih dlani še ni našel, zato pa zelo dobro sliši in ga prebudi tudi najmanjša malenkost.

KAJ SE JE ZGODILO PRVIČ: Prvič se je zares na glas zasmejal. Zato se je pogovarjati z njim tak užitek. Včasih imam občutek, da se z Nikki odlično razumeta, saj oba ponavljata enake zloge. In kaj se je še dogajalo? Prvič smo dan preživeli oblečeni v kratke hlače in rokave, saj je bilo zunaj res vroče.

Prvič smo imeli tudi fotografiranje z malčkom, saj je k nam prišla Prav posebna mama, fotografinja Urška Golob. Urško sem imela čast spoznati na našem pikniku Mami blogerk in sem bila nad njenim delom resnično navdušena.

KDAJ BOVA ZAČELA Z GOSTO HRANO? Nils niti slučajno ne je obrokov, kot bi jih moral. Še vedno poje samo med 120 in 150ml na obrok, privošči pa si 6 obrokov čez dan. Glede na to, da bo 3. 6. star štiri mesece, bova z gosto hrano verjetno začela sredi junija.

KAKŠNE SO SPALNE NAVADE? Odlične, še vedno! Malček je v preteklih desetih dneh kot urica. Čeprav čez dan spi malo manj, si zvečer vzame čas. Zaspi okoli devete, se zbudi ob pol polnoči, poje in potem spi do pol osmih zjutraj! Pravi balzam je tole!

KAJ SE JE ŠE DOGAJALO? Teden je bil nor! Poleg posvetovalnice v ponedeljek, niti enega dneva nismo preživeli doma. Vsak dan smo bili nekje. Obiskali smo tudi vse babice in vandrali kot pravi popotniki. Čeprav še vedno potrebujem uro in pol, da zjutraj uredim vse (v to moj make-up ni vštet), mi vsak dan uspeva hitreje. In vsak dan imam občutek, da s seboj vlečem tono stvari. Me prav zanima, kako bo to izgledalo, ko se bomo odpravili na morje:)

In še za piko na i? Včeraj sva pospravila vse konfekcijske številke do 62. Sedaj sta na vrsti številki 62 in 68. Komaj čakam, da bova na oddelku številnih trgovin izbirala med pestro malo fantovsko ponudbo in ne bova več omejena samo za oddelek za dojenčke.

Kaj pa je novega pri vas?

Napisal/a
More from Katarina

3 neverjetne preobrazbe (majhnih) otroških sobic

Zadnje čase iščem precej idej, kako otroške sobice preobraziti in jim vdihniti...
Preberite več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja