Malčkov dnevnik: 13. TEDEN in ŠTEVILNA POHAJKOVANJA

Star sem 13. tednov

Za nami je odličen teden. In čeprav se nismo odpravili na morje, kot smo sprva načrtovali, je bilo vsak dan aktivnosti toliko, da nismo bili doma niti pet minut (razen zvečer).

STAROST: 13 tednov.

NAJVEČJI PLUS TEDNA: Nils bo popotnik. Ugotovili smo, da je še bolj nezahteven dojenček kot je bila Nikki, čeprav se nam je to zdelo nemogoče.

POTOVANJE Z AVTOM: Vožnja z avtom mu ne predstavlja nobenega problema. Verjetno med drugim tudi zato, ker so v lupinici bolj usločeni in imajo občutek večje varnosti. Ampak ni pri vseh dojenčkih tako, zato imamo glede tega neizmerno srečo. Vožnja do morja ali pa na Štajersko – dve urici zanj ni noben problem. To pa je tudi največ, kar smo ga do sedaj v kosu pustili v lupinici. Dve uri je namreč tisto nenapisano pravilo, ki za lupinico drži.

KAJ JE DRUGAČE? Manj kompliciram, vsekakor. Če smo z Nikki pri tej starosti kam šli, sem se že vnaprej pozanimala o tem, kje jo bom lahko previla, koliko časa bo spala in koliko časa imamo na voljo za sprehod. Pri Nilsu je to drugače. Če je treba, ga previjem kar v avtu ali v vozičku, hrano imam s seboj, prav tako dodatna oblačila. Zjutraj je sicer priprave malo več, ampak če nas ni cel dan, smo na to pripravljeni. Tudi če bi morali čakati na meji:)

IZLETI: Za prvomajske počitnice smo obiskali morje, pa vse dedke in babice, Bled, Zbilje, Koseški bajer in prijatelje. Za nekaj dni je bilo to precej aktivnosti, sploh, če upoštevamo še to, da imamo en par dedkov in babic na Dolenjskem, drugega pa na Gorenjskem.

KAJ JE ŠE NOVEGA? Nič. Življenje je brez komplikacij ta trenutek in vesela sem, da nam zdravje tako dobro služi. Zimo smo, razen zamašenega noska, preživeli brez večjih prehladov in bolezni in lahko samo trkam.

Sedaj čakamo na poletje in na to, da se malce preselimo na morje:)

DRUGA POSVETOVALNICA: Posvetovalnica naju čaka čez deset dni, takrat bomo tudi natančno vedeli, koliko je velik in koliko tehta. Pa prvo cepljenje je pred vrati. Upam, da bo vse v najlepšem redu in da ne bo večjih težav.

Napisal/a
More from Katarina

Tole je juha, ki topi maščobe!

Še nekaj se je ustvarjalo z brokolijem … Tokrat je nastala odlična...
Preberite več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja