Malčkov dnevnik: 12. TEDEN

Malčkov 12. teden

STAROST: 12 tednov.

VELIKOST & TEŽA: To bomo najbolj natančno izvedeli pri naslednji posvetovalnici, ki jo imava 15. maja in takrat bom tudi več vedela povedati o tem, kako je Nils napredoval.

NAJVEČJI PLUS TEDNA: Nohtek je odlično! Rdečica je izginila, prav tako ni več granulacije. Na operacijo ne bo treba in zaeknrat sem popolnoma pomirjena.

KOMU JE PODOBEN? Tega mi sploh ni treba pisati. Fotru seveda! Visoko čelo, lepe velike oči, ki so zaenkrat še modre barve, a se mi zdi, da se bodo sčasoma spremenile. Bomo počakali.

KAJ JE ŠE NOVEGA? Novosti je precej. Še vedno zelo rad pase kravice in opazuje okolico. Smeji se že precej in opazila sem, da zelo rad čeblja z mano. Za Nikki sem označila prav 10. teden, ko se mi je zdelo, da je povedala svojo prvo besedo, AGO. Zdi se mi, da mi tudi Nils želi povedati nekaj na to temo:) Sedaj se že precej obrača iz levega na desni bok in obratno. Ko je na trebuščku pa precej miga z nogicami, kot bi se želel že počasi pomakniti naprej. Neverjeten je!

IZLETI: V preteklem tednu smo bili precej naokoli in moram povedati, da smo se super navadili eden na drugega ter na vso logistiko, ki jo imamo. Čeprav še vedno rabimo debelo uro, da se odpravimo od doma, pa je vse skupaj postalo bolj zabavno. Mi trije smo sedaj najboljši par:)

Napisal/a
More from Katarina

10 TOP sobic za male princeske

Zavidam vsem tistim, ki imate v hiši ali stanovanju dovolj prostora, da...
Preberite več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja