Kids OUTFIT: totalno navdušeni nad levčki!

Zadnje čase je pri nas vse v znamenju levčkov in medvedov! Zakaj? Ker je mala Nikki navdušena nad živalmi, ki rjovejo in jih lahko oponaša s preprostim ‘Grrrrrr’. Nestrpno pričakujemo, da zares spregovori in dokler se to ne bo zgodilo, bomo ostali na raznih ‘Grrrrr-jih’ in ‘Ga-ga-jih’. In zato ni čudno, da je bilo njeno navdušenje nad najnovejšim paketom, ki nama ga je prinesel poštar, toliko večje!

Prijateljica mi je pred kratkim zaupala, naj obiščem spletno stran Lenuhec.si in ker sem vedno za slovenske unikate, sem bila nad stranjo navdušena še bolj pa nad Tejino prijaznostjo, ki se je skupaj z možem projekta resnično lotila srčno in to se tudi vidi. Produkti na strani so namreč skrbno izbrani za naše malčke in narejeni iz najboljših materialov. To pa še ni vse! V njuni trgovini najdete tudi vse za nego dojenčka, kozmetiko, vse za nego mamic, stekleničke, igrače in še veliko več. Zato priporočava skok na Lenuhec.si! 

Z Nikki sva izbrali kompletek Unikatnih otroških oblačil Lenuhec my Lana na katerem so bili seveda levčki. Najlepše pri vsem je, da so vse risbice na kompletku ročno narejene in ročno poslikane in je tako komplet oziroma izdelek unikaten.

Mami je bila navdušena nad dejstvom, da je blago prijazno otroški koži in je kar najbolj kakovostno, mala princeska pa je seveda ves dan rjovela pred ogledalom. Ona je pač povsod imela levčke. Zato ji ni bilo težko pozirati in kazati na vse levčke, ki jih je imela. 🙂

Napisal/a
More from Katarina

To ni bil izgovor, ampak izhod v sili!

Milijonkrat, ampak res milijonkrat sem že bila priča debatnim krožkom novopečenih mamic...
Preberite več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja