Kam z družino za vikend? Tole je super ideja!

18. decembra se bo na Bledu odvijala Posebna družinska nedelja.

Kam prihajajoči vikend?

Tik pred prazniki lahko z otroci uživate na prav poseben način. Zato sem malo pobrskala po spletu in našla prav posebno družinsko nedeljo, ki jo organizirajo v Hotelu Triglav Bled in je pravzaprav namenjena sprostitvi celotne družine.

Zakaj obožujem Hotel Triglav Bled?

Ko sva ga obiskala prvič, sva bila še brez otrok in že takrat naju je navdušil. Resnično navdušil. Ker nudi najlepši pogled na Blejski otok in kjer sprostitvi ni videti konca. Odlična restavracija, vinski klub, zasebni bazen za goste, savne, masaže in še in še. Vse, kar si človek lahko samo želi. Seveda je bila penina ob zajtrku samo dodaten plus. 🙂

Družinam prijazen hotel

Čeprav je v prvi vrsti namenjen gurmanom in hedonistom, je Hotel Triglav Bled zaradi svojega butičnega pridiha tudi družinam prijazen, saj se vedno potrudijo, da ustrežejo vsaki vaši želji. Tako bo tudi v nedeljo, ko bodo otroci ustvarjali s chefom kuhinje.

Program se začne ob 10. uri dopoldne, ko otroke predate osebju hotela in jih prepustite kuharskim dogodivščinam. Vi greste lahko po svoje – možnosti je neomejeno. Sprehod po romantično okrašenem Bledu, okoli jezera in uživanje na sončku bo dalo dnevu prav poseben pridih – zagotovo pa si boste po dolgem času lahko v miru privoščili kakšno kavico.

Če vreme ne bo ravno prijazno, vas bodo v hotelu povabili na sprostitev v savne in bazen. Ob 12. uri pa bo na vrsti prav posebno družinsko kosilo, k so ga dopoldan skupaj s chefom in ostalimi kuharji pripravili otroci. To pa še ni vse! Poleg okusnega kosila vas čakajo seveda tudi recepti pripravljenih jedi in veliko kulinarično doživetje.

Hotel navdušuje tudi z najlepšim razgledom na Blejski otok.

Ker so mesta omejena, čim prej poskrbite za rezervacijo. Več o družinski nedelji najdete TUKAJ.

Ocena: dogodek je za otroke med četrtim in približno devetim letom pravo doživetje!

Cena: za celotno družino skupaj s kosilom 50 €.

Zakaj se splača? V to ceno je vključeno sodelovanje enega ali dveh otrok v kulinarični delavnici, kosilo za vso družino ter uporaba saven in bazena.

 

Mi pridemo čez kakšno leto, ko bo princeska v roki že samozavestno vihtela kuhalnico. Zaenkrat so ji medvedki bolj zanimivi:)

 

PS: Če ne veste, kam decembra z otrokom, si preberite tudi, kaj pripravljajo v MINICITYJU.

 

Napisal/a
More from Katarina

DIY: Shranjevanje Lego kock

Tole je ena tistih domačih preprostih idej, s katero lahko doma dosežete...
Preberite več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja