3 neverjetne preobrazbe (majhnih) otroških sobic

Zadnje čase iščem precej idej, kako otroške sobice preobraziti in jim vdihniti tisto otroško noto, ki jo mali nadebudneži potrebujejo. Predvsem iščem ideje, kako optimizirati sobe, ki so že v osnovi zelo zelo majhne. Zato sem naletela na tri luštne preobrazbe, ki so mi dale kar nekaj simpatičnih idej. Morda jih bodo dale tudi vam?

PRVA PREOBRAZBA: Garderobna soba postane sobica za otročička

Najprej je bila to garderobna soba oziroma malce večja garderobna omara, ki jo je par iz San Francisca poslikal pred prenovo. Prostor je bil sicer slabo izkoriščen, zato sta se odločila, da bosta sobo popolnoma prenovila.

Takšna je bila soba videti prej.

In takšna je sobica videti sedaj. Neverjetno, kajne? V sobo sta dala elemente, ki so bili globoki največ 40 centimetrov, zato da sta lahko naredila tudi prehod. Na koncu je prostor celo za posteljico, velikosti 120×60 cm.

DRUGA PREOBRAZBA: Stara sobica se spremeni v moderno sobo

Sprva je bila soba male gospodične popolnoma brez duše. Samo nekaj vijolične barve na steni in dve fotografiji ter zastarela posteljnina ji nista dali pravega pridiha. Zato so se odločili, da bodo pri preobrazbi posteljo dali na sredino sobe in tako soba izgleda povsem drugačna.

Tale mini sobica je bila pred preobrazbo brez duše.

Po preobrazbi se zdi, kot da je soba povsem druga, pa ni. Posteljo so premaknili na sredino sobe in na levi strani poskrbeli za dodatno osvetlitev, tako da imate občutek, kot bi bilo na levi strani okno. Po preobrazbi se je spremenilo vse, tudi posteljnina. Ostala je le mizica, ki služi kot nočna omarica.

TRETJA PREOBRAZBA: Pisarna postane kotiček male gospodične

Tole je prostor, ob katerem te začne malce boleti glava, ko ga zagledaš. Toliko modrine v vseh kotičkih, kajne? Začudili se boste, ko boste videli, kaj je nastalo iz tega.

Prej je bil prostor, namenjen moški pisarni.

Ta neverjetna pisarna je postala ljubek kotiček mične gospodične! Mene je popolnoma očaral, da o mizici na sredini in ogledalu v desnem kotičku sploh ne govorim. Vam je všeč?

Napisal/a
More from Katarina

Božanska kakijeva torta z mandlji

Če izvzamemo dejstvo, da vsebuje nekaj sladkorja (ki ga lahko zamenjate z...
Preberite več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja